Kaffemarengs (med karamelsovs i)
Jeg lavede selv karamelsovsen efter denne opskriften, men den kan også laves ved at koge en dåse kondenseret mælk (stadig i metaldåsen) i 3-4 timer. Dåsen skal hele tiden være dækket af kogende vand. For fuldstændig opskrift, tryk her.
Kaffemarengs med karamelfyld:
Ingredienser:
- 4 æggehvider (de behøver ikke at være pasteuriserede - de skal jo alligevel bages)
- 200g sukker
- 2 små spsk pulverkaffe
- karamelsovs
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 200° (varmluft) og beklæd en bageplade med bagepapir.
Kom massen i en sprøjtepose(eller frysepose,
hvis du ikke er den heldige indehaver af en sprøjtepose) forsynet med en
stjernetylle
Pynt evt med knuste- eller hele kaffbønner.
Bag i ca. 45 minutter. Marengsne skal være sprøde.
En færdig Marengs. Ser det ikke meget godt ud? |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar